Kunder

Från industriledare till spännande startups

Vi är vana att hitta lösningar på det mesta och det kan vi tacka alla våra kunder för. Vi utsätts hela tiden för utmaningar där vi hittar lösningar som vi tar med oss till nästa kund. Vi har många kunder inom både B2C och B2B.

Här är ett urval av kunder som vi har jobbat med.

uddeholm
Uddeholm

Uddeholm har varit verksamma sedan 1600-talet och är idag världens ledande tillverkare av verktygsstål för industriverktyg. När Uddeholm behövde hjälp med att sökmotoroptimera sin webbplats gick uppdraget till Jajja.

spring-wine-and-spirits
Spring Wine & Spirits

Spendrups Bryggeriers dotterbolag Spring Wine & Spirits importerar, marknadsför och säljer vin och sprit på den svenska marknaden. 2019 lanserade vi deras nya webbplats och sedan dess har vi skött deras annonsering i Google Ads.

lofbergs
Löfbergs

Löfbergs startade sin verksamhet 1906, då genom att sälja kaffe i sitt närområde. Idag hittar du deras produkter både i butik, hotell och restauranger runt om i Europa. Vi har varit en partner till Löfbergs i många år och har bland annat levererat SEO och managed hosting.

wexman
Wexman

Sedan 1994 levererar Wexman arbetskläder till kunder i hela Norden. Med hjälp av Google Ads ser vi till att Wexman får rätt trafik till sin finska och svenska webbshop. Ett samarbete som gett gott resultat genom åren.

salesbox
20NINE

20NINE är ett komplett CRM system inom försäljning som riktar sig mot småföretag. I början av vårt samarbete agerade vi endast rådgivare inom Google Ads. Idag tar vi hand om deras annonsering i ett flertal olika länder när det kommer till både Google Ads samt sociala medier.

djurens-ratt
Djurens Rätt

Djurens Rätt har funnits sedan 1882 och är idag Sveriges ledande djurrätts- och djurskyddsorganisation med omkring 50 000 medlemmar. Här var kundens mål att öka den organiska synligheten vilket vi uppnådde genom vårt samarbete tillsammans inom sökmotoroptimering.

karlstads-energi
Karlstads Energi

Karlstads Energi AB ägs av Karlstads kommun och levererar fjärrvärme, el och återvinningstjänster. Vi har sett till att öka och framförallt behålla deras nuvarande synlighet hos sökmotorerna genom naturliga och starka länkar, ett komplement inom SEO.

pitchers
Pitcher's

Pitcher's är en restaurangkedja som finns på flera orter runt om i Sverige. De har sitt ursprung från 1990-talets England. Vi har samarbetat sedan 2009 och arbetar idag löpande med att skapa en större synlighet genom SEO och att annonsera via Google Ads.

reco

Vi mäter kundnöjdheten med hjälp av Reco

Vill du ha rätt trafik till din webbplats?

Försäljningschef
Andreas Zetterberg
Försäljningschef
  • Karlstad
    Kungsgatan 7
    652 24 Karlstad
  • Dubai
    Indigo Icon, office 2303, Jumeirah Lake Towers (JLT)
    Dubai
 
2022 Jajja AB
Den här sidan innehåller cookies.