Löfbergs

Löfbergs sitter inte still i båten utan har ständigt uppslag till förändringar på sina webbplatser. Jajja har ett nära och tätt sammarbete med Löfbergs, där vi finns som både bollplank och utvecklingsresurs.

Det vi lägger mest fokus på just nu när det gäller webbproduktion, är att vi löpande utvecklar Löfbergskoncernens alla webbplatser: lofbergs.sekobbs.sebryggudden.com och abanderslofberg.com. Till dessa webbplatser har vi även tagit fram design och utveckling.

Initialt har Jajja även tagit fram ett e-learningverktyg – Löfbergs e-Academy där de erbjuder utbildningar inom kaffe på distans.

Vi jobbar även löpande med spårning och rapportering av statiskt som ligger som grund till förbättringar på sidan på lofbergs.se. Jajja ansvarar för driften av alla webbplatser, så att de håller högsta möjliga tekniska prestanda enligt avtalet Drift och underhåll.

– Vår webbplats har fått ett rejält lyft i och med samarbetet med Jajja. De är effektiva och kostnadsmedvetna att arbeta med, både vad gäller SEO-optimering och webbutveckling, säger Sandra Lyxell, marknadskommunikatör på Löfbergs.

+31%


Ökad trafik från Googles organiska träfflista

+111%


Ökad konverteringsgrad