Kunder

SĂ€g hej till Beslag Design, ny SEO-kund hos Jajja 🎈

16 februari 2022 · 1 minut lÀsning

Vi Àr glada över att fÄ förtroendet att öka Beslag Designs synlighet pÄ Google. Det kommer vi göra med hjÀlp av vÄr expertis inom SEO-optimering.

Med hjÀlp av onpage SEO och offpage SEO ska vi hjÀlpa Beslag Design att lÀgga beslag pÄ alla viktiga sökord inom knoppar och handtag.

Beslag Design Àr branschledande inom beslag- och interiörprodukter och har funnits sedan 1972. Deras vision Àr att det ska vara enkelt att skapa en personlig och hemtrevlig kÀnsla med hjÀlp av de smÄ detaljerna. Det ska bli mycket skoj att fÄ jobba tillsammans för att öka deras synlighet hos Google.


Kunder

Nytt samarbete! Garageportcenter öppnar upp för SEO

5 december 2022 · 1 minut lÀsning

Garageportcenter sÀljer och monterar Sveriges bÀsta garageportar. Nu ska vi med hjÀlp av SEO se till att fler hittar till deras produkter.

Vi kommer hjÀlpa Garageportcenter och deras webbplats med att öka synligheten pÄ Google genom att stÀrka sidan med naturliga lÀnkar.

Garageportcenter har hittilldags sÄlt 1000-tals portar och deras idén Àr att erbjuda en trygg produkt som Àr testad och godkÀnd och som stÄr för kvalitet till bra pris.

Vi ser fram emot att fÄ vara med och bygga upp deras webbplats med hjÀlp av vÄr expertis inom SEO.

Kunskap

6 punkter som ger dig bÀttre text

1 december 2022 · 2 minuters lÀsning

Hur skriver man en riktigt bra text? Vi ger dig 6 tips för att skriva bÀttre innehÄll!

Bakom varje framgÄngsrik SEO-optimerad text ligger ett grundligt arbete som involverar bÄde strategi och kreativitet. BÄda delarna Àr viktiga för att ditt budskap ska bli tydligt. Men ocksÄ för att vÀcka intresset och nyfikenheten hos mottagaren att vilja lÀsa mer.

Hur skriver du dÄ en bÀttre text? Det krÀvs sÄklart lite trÀning för att skriva texter och skapa ett bra innehÄll. Vi delar med oss av nÄgra tips som kan hjÀlpa dig pÄ vÀgen.

 1. Ha ett tydligt syfte för din text. Med en tydlig mÄlgrupp kommer det bli enklare att formulera ditt budskap och hÄlla en röd trÄd genom din text. Ha det med dig i bakhuvudet under skrivandets gÄng.
 2. Variera meningarna. Börja inte alla meningar pÄ samma sÀtt, det kommer bli bÀttre flöde i din text med variation och det kommer att bli mer intressant för mottagaren att lÀsa.
 3. Förenkla. Ett stort textblock kan lÀtt bli övervÀldigande att ta sig igenom. Gör det enkelt att lÀsa texten genom att dela in den i stycken.
 4. LÄt din text vila. NÀr du kÀnner att din text Àr klar, lÄt den vila nÄgra timmar eller tills nÀsta dag. En paus och distans till texten gör det lÀttare att hitta fel. Det blir tydligare att upptÀcka vad som behöver strykas och plötsligt hittar du krÄngliga meningar som gÄr att förenkla. Testa sjÀlv och se!
 5. LÄt nÄgon korrlÀsa din text innan du publicerar ditt verk och be om feedback. Det Àr svÄrt att upptÀcka tankevurpor nÀr man sitter pÄ sin egen kammare och skapar texter. Det lönar sig alltid att vara noggrann och lÀgga extra tid pÄ korrlÀsning.
 6. Öva! Övning ger fĂ€rdighet, ju mer du skriver desto bĂ€ttre skribent blir du.


Har du inte tid eller möjligheten att ta fram egna texter? Hör av er till oss! Vi kan konsten att skriva SEO-anpassade texter för bÀttre synlighet hos Google.


Kunder

Nya Àventyr pÄ den digitala resan för Vildmark i VÀrmland

30 november 2022 · 1 minut lÀsning

Sedan 1980 har Vildmark i VÀrmland erbjudit besökare timmerflottfÀrder lÀngs den vackra KlarÀlven i VÀrmland. Nu ska vi se till att fler upptÀcker deras spektakulÀra naturupplevelser!

Vildmark i VÀrmland har blivit listad som ett av vÀrldens 50 resmÄl av National Geographics och vi kan förstÄ varför. Deras koncept Àr unikt nÀr det kommer till att bygga sin egen timmerflotte och fÀrdas lÀngs KlarÀlvens glittrande vatten. I tillÀgg till deras timmerflottar erbjuder de Àven campingmöjligheter och uthyrning av kanoter.

Vi Àr vÀldigt glada över att vi fÄ hjÀlpa dem med deras digitala marknadsföring genom att stÀrka deras webbplats vildmark.se med hjÀlp av SEO.

Kunder

Fox StÀdservice stÀdar upp sin webbplats med SEO

25 november 2022 · 1 minut lÀsning

Fox StÀdservice Àr ett lokalt stÀdföretag som Àr verksamma i Karlstad. Nu ska vi hjÀlpa dem att optimera deras webbplats med hjÀlp av SEO!

Det lokala serviceföretaget som hjÀlper företag och privatpersoner med professionell stÀdning, sÄ beskriver sig Fox StÀdservice. De erbjuder allt inom stÀdning som hemstÀd, flyttstÀd, företagsstÀdning och fönsterputs.

Vi kommer hjÀlpa dem att SEO-optimera deras webbplats, foxstadservice.se och se till att allt finns pÄ plats för att de ska ha de absolut bÀsta förutsÀttningarna för att synas i sökresultaten hos sökmotorerna.

Kunskap

Ny lagstiftning mot prisfusk kan pÄverka Black Friday och julhandeln

23 november 2022 · 1 minut lÀsning

Den 1 september 2022 trÀdde en ny lagstiftning i kraft genom en uppdatering i prisinformationslagen för att förhindra prisfusk. LÀs mer om vad det innebÀr för dig som e-handlare och butiksÀgare.

Det Àr inte ovanligt att butiker höjer sina priser kort innan kampanjstart, för att sedan sÀnker priserna och ge ett intryck av större rabatter. Det sker till exempel under större kampanjperioder som Black Friday och mellandagsrean. Med hjÀlp av ny lag ska detta hindras frÄn att ske.

Ny uppdatering i prisinformationslagen

Den 1 september 2022 trÀdde en ny lag i kraft genom en uppdatering i prisinformationslagen. I lagen tydliggörs det hur företag ska presentera sina reapriser. Numera mÄste företagen tydligt redovisa det lÀgsta priset en produkt haft de senaste 30 dagarna före en prissÀnkning.

Prisinformationslagen för mig som e-handlare och butiksÀgare

Hur pÄverkar det hÀr dig som e-handlare och butiksÀgare? Det Àr viktigt att du har koll pÄ den nya lagstiftningen och uppdaterar alla nedsÀnkta produkter med rÀtt prisinformation. Följer du inte dessa regler kan du fÄ böta fyra procent av företagets ÄrsomsÀttning under föregÄende Är.


Visa fler

Vill du ha rÀtt trafik till din webbplats?

FörsÀljningschef
Andreas Zetterberg
FörsÀljningschef
 • Karlstad
  Kungsgatan 7
  652 24 Karlstad
 • Dubai
  Indigo Icon, office 2303, Jumeirah Lake Towers (JLT)
  Dubai
 
2022 Jajja AB
Den hÀr sidan innehÄller cookies.