Säg hej till Linnea, ny Customer Success Manager hos Jajja!

Linnea Harefjord är en sprudlande och glad tjej från Värmland som säkerställer att våra kunder får service i världsklass. Läs mer om henne och varför hon drömmer om att flygning vore hennes superkraft.

Varmt välkommen till Jajja Linnea. Berätta mer om dig och din bakgrund!

Jag är en glad tjej från Värmland på 31 år som började min resa mot en karriär i Stockholm där jag läste Modevetenskap. Efter ett år i Stockholm insåg jag att Värmland lockade mer trots allt och flyttade tillbaka för att studera på Karlstads Universitet. Med en kandidatexamen i medie- och kommunikation och en magister i projektledning har jag jobbat med kommunikation och projektledning i lite olika former och nu ska jag påbörja en spännande resa på Jajja!

Vad är din roll och vad kommer du göra här på Jajja?

Som Customer Success Manager är jag ansvarig för våra kunders affärsutveckling och kundnöjdhet hos Jajja. Det gör jag genom att hantera deras frågor och ta fram relevanta mål och digitala strategier.

En stor del av mitt jobb är att arbeta tillsammans med kunden för att ta fram relevanta mål och utveckla en digital strategi som passar deras unika behov. Som kreativ och strategisk rådgivare är jag alltid proaktiv i att hålla våra kunder uppdaterade om de senaste trenderna och hjälpa dem att ta de nödvändiga stegen för att nå ökade resultat.

Jag håller kunderna engagerade genom regelbundna möten och dokumenterar allt vi gör tillsammans för att uppnå våra gemensamma mål. Transparens och en öppen dialog tycker jag är viktigt för ett lyckat samarbete med kunden. Att man som kund känner att vi på Jajja bryr oss om kunden och att vi alltid finns nära till hands, det tycker jag är viktigt.

När du inte hjälper dina kunder, vad gör du helst då?

Jag lägger gärna mycket tid på mina vänner och min familj. För mig är livskvalitet god mat och dryck. Mat från det Italienska köket föredrar jag helst, men svensk husmanskost är väldigt gott emellanåt.

Om du kunde ha en superkraft, vilken skulle du välja och varför?

Jag skulle vilja kunna flyga! Det hade varit väldigt smidigt så jag kan ta mig till olika platser snabbt, när jag vill och på ett enkelt sätt. Började övningsköra när jag var 17 år men slutförde inte processen då, därför saknar jag körkort. Så det skulle vara superpraktiskt att kunna flyga. Jag har faktiskt börjat övningsköra igen och den här gången ser jag fram emot att komma i mål!

Publicerad 2023-03-14

Fler nyheter

Google Ads för nybörjare del 2 – Jajja Education

Nu finns del 2 av Google Ads för nybörjare ute på vår Youtube-kanal. I del 2 guidar våra Paid-specialister, Emelie och Julia, dig i hur du sätter upp din första Google Ads-kampanj. Vi går igenom vad ni behöver tänka på för att skapa en lönsam Google Ads-kampanj. Skapa...

Google Ads för nybörjare del 1 – Jajja Education

Nu finns Google Ads för nybörjare del 1 - Jajja Education ute på vår Youtube-kanal. I detta avsnitt får du lära dig hur du kan rikta relevanta annonser till rätt personer och få omedelbar synlighet med hjälp av Google Ads. Våra Paid-specialister, Emelie och Julia...

SEO för nybörjare del 2 – Jajja Education

Nu finns SEO för nybörjare del 2 ute på vår Youtube-kanal. I detta avsnitt dyker vi djupt ner i SEO-grunderna. Våra SEO-specialister, Alexander och Lovisa delar med sig av värdefulla insikter om hur du kan öka din försäljning online genom att förstå och tillämpa...

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.