Webinar by Jajja: Så skapar du målgrupper i Meta

Om du vill veta hur du skapar målgrupper i Meta för att nå rätt personer på Facebook och Instagram, så är detta webinariet för dig.

Vi kommer att ta upp frågor som vilken målgruppsstorlek du bör använda, hur du jobbar med sin egen data och pixel. Certifierade specialister inom paid channels, Julia Snäll och Emelie Tillack, kommer att medverka tillsammans med moderator Andreas Zetterberg.

Webinariet hålls onsdag 1 februari klockan 10.00 och varar i ca 30 min. Det är kostnadsfritt att delta, och om du inte kan delta kan du anmäla dig ändå och få en inspelning av webinariet via mail.

Publicerad 2023-01-24

Fler nyheter

SEO för nybörjare del 2 – Jajja Education

Nu finns SEO för nybörjare del 2 ute på vår Youtube-kanal. I detta avsnitt dyker vi djupt ner i SEO-grunderna. Våra SEO-specialister, Alexander och Lovisa delar med sig av värdefulla insikter om hur du kan öka din försäljning online genom att förstå och tillämpa...

Onpage SEO

Onpage SEO handlar om att man optimerar webbplatsen och dess innehåll samt tekniska fel för sökmotorer som Google och för användare. Det gör att man kommer öka sin digitala synlighet och rankas högre på Google så att man driver rätt trafik. Att ha en SEO-strategi för...

Låt oss samarbeta

Boka möte med oss för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att förbättra din synlighet på internet med SEO, Google Ads och annonsering i sociala medier.