about-us-hero-img
Om oss

Rätt trafik i över 20 år

Sedan 2000 har vi jobbat med att göra våra kunder synliga på internet. Jajja startade med att företagskatalogen Gula sidorna skulle flytta in på nätet och plötsligt gick det att söka efter svenska företag. Ungefär samtidigt såg Google dagens ljus och startade sin resa mot den sökjätte som de är idag. Vi har varit med hela vägen - därför är sökmotoroptimering och SEM djupt rotat hos oss.

Jajja är Google Partner

Att vara Google Partner innebär att vi ingår i ett marknadsföringsprogram för byråer som förvaltar Google Ads-konton på uppdrag av andra varumärken eller företag.

Att vi är Google Partner visar att våra specialister har demonstrerat gedigna kunskaper i Google Ads genom att de har klarat tester och fått certifieringar via Skillshop.

Att vara Google Partner betyder att vi har uppfyllt Google Ads utgiftskrav på att hantera stora budgetar, visat intäktstillväxt både på företags- och kundsidan samt bevarat och utökat antalet kunder.

Vi får även tillgång till Google Ads kampanjerbjudanden för potentiella och befintliga kunder.

Våra certifikat

 1. Google Ads Display Certification
 2. Google Ads Search Certification
 3. Google Ads Video Certification
 4. Google Ads Apps Certification
 5. Shopping Ads Certification
partner-badge
Närhet

Närhet

Vi finns i Stockholm, Karlstad och Dubai och oavsett var i världen våra kunder finns så tycker vi om att ha ett nära samarbete. Våra kunder jobbar alltid direkt med våra certifierade specialister och kundansvariga.

Nyfikenhet

Nyfikenhet

För oss är det viktigt att förstå våra kunders affär - att vara nyfikna, diskutera, ställa frågor och lära känna våra kunders företag. Vi vill sätta oss in i ditt problem, utmaningar, behov och önskemål.

Kvalitet

Kvalitet

Vi vill skapa kvalitet - våra kunder köper vår kunskap och kompetens. Därför säkerställer vi att vi alltid levererar kvalitet i alla led.

Grundat år
2000
Antal kunder
200
Antal kollegor
12
Kundnöjdhet
4,1 / 5

Vill du ha rätt trafik till din webbplats?

Försäljningschef
Andreas Zetterberg
Försäljningschef
 • Karlstad
  Kungsgatan 7
  652 24 Karlstad
 • Dubai
  Indigo Icon, office 2303, Jumeirah Lake Towers (JLT)
  Dubai
 
2022 Jajja AB
Den här sidan innehåller cookies.