Verktygshandlarn.se

Verktygshandlarn.se är en e-butik som specialiserat sig på kvalitetsverktyg till konkurrenskraftiga priser för såväl privatpersoner som företag. Verktygshandlarn.se
hade redan en del grundläggande SEO-kunskaper innan samarbetet startade och hade själv aktiv arbetat med att förbättra sin synlighet på Googles under ett års tid, men resultatet hade uteblivit.

– Samarbetet med Jajja är fortfarande i sin linda och vi ser fram emot framtida resultat och utökat samarbete. Redan nu har vi en otroligt stadig uppåtgående trend både på intäktssidan samt synligheten på den organiska träfflistan. Och har trots vår storlek rankat upp på många strategiskt viktiga sökord, säger Alexander Eriksson på verktygshandlarn.se.

Samarbetet med Jajja har ökat Verktygshandlarns trafik från Googles organiska lista med 251 procent och det genomsnittliga ordervärdet med 383 procent. Till detta kommer 252 procent ökade transaktioner och ökad konverteringsgrad på 125 procent.

– Det som känns tryggt med Jajja, är att de har spetskompetens inom de flesta områden man kan tänka sig och dom har blivit ett viktigt bollplank för oss. De är transparenta i sitt arbete och jobbar modernt och för framtiden. Dessutom äger vi som kund allt jobb de gör, vilket var en viktigt anledning varför vi valde Jajja, säger Alexander Eriksson.

+251%


Ökad trafik från Googels organiska träfflista

+383%


Ökat genomsnittligt ordervärde

+252%


Ökade transaktioner

+125%


Ökad konverteringsgrad