VN Vinyls

VN Vinyls är specialister på bildekor, vinyl och fönsterfilmer. Tack vare ett bra SEO-jobb, har Jajja hjälpt VN Vinyls att väsentligt förbättra den organiska trafiken till vnvinyls.se.

VN Vinyls har jobbat med Jajja sedan juni 2013. Då jobbade man överhuvudtaget inte med SEO och den organiska exponeringen var, om inte obefintlig, så i varje fall låg.

Med en plan på ökad närvaro på Google och därigenom ökad försäljning inleddes samarbetet och gav snabba resultat.

– Jajja har på en kort tid hjälpt oss att bli bland de mest framgångsrika företagen i vår bransch på Google. Vi syns väldigt bra på alla våra produkter och har riktigt starka positioner på många sökord, säger kunden.

Samarbetet har utvecklats med åren. Det som från början var ett litet SEO-avtal har med åren uppgraderats och idag har VN Vinyls ett större och mer omfattande SEO-avtal. Detta har resulterat i att den organiska trafiken numera är den största trafikkällan. Under perioden september 2014 – augusti 2015 stod den organiska trafiken för 56,83 procent av all trafik. Vilket också har resulterat i en ökad försäljning.

+261%


Ökning av nya användare

+57%


Ökad trafik från Googles organiska träfflista

Som Google Premium Partner har Jajja en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google.