Stockholm Golf Invitational 2016

Välkommen att delta på tredje upplagan av Stockholm Golf Invitational 2016. En golftävling som vänder sig till speciellt inbjudna spelare, såväl damer som herrar. Tävlingen arrangeras av Jajja Media Group och Rönneberga Konferens.

Tid för att umgås

Årets tävling håller vi på Sundsta Golf den 2 september med efterföljande galamiddag på Rönneberga konferens, Lidingö. Under dagen och kvällen ges vi tid för att umgås med både nya och gamla kontakter under trevliga och avkopplande former.

Vi ser fram emot att få ta hand om er.

Årets golftävling!

Välkommen till tredje upplagan av Stockholm Golf Invitational 2016. Tävlingen arrangeras av Jajja Media Group och Rönneberga Konferens.

Tävlingsinfo

Spelformen för den tredje upplagan av Stockholm Golf Invitational 2016 är 4-mannascrambel med lottade lag. Det kommer också att arrangeras diverse mindre individuella tävlingar och lagtävlingar i samband med Stockholm Golf Invitational 2016. Tävlingen kommer att spelas på Sundsta Golf dit vi transporteras gemensamt i buss som hämtar upp på cityterminalen och på Rönneberga Konferens.

Sundsta Golf

Vid sjön Lommaren mellan Rimbo och Norrtälje, cirka 50 minuter från Stockholm, Arlanda och Uppsala, hittar du Sundsta Golf. 18-hålsbanan är en blandning mellan park -och skogsbana med många naturliga vatten. Huvudbyggnaden och dess klubbhus ligger vackert på en höjd med utsikt över flera hål. Restauratören ”En liten smula” är något utöver det vanliga på en golfanläggning där fokus ligger på närproducerat, eller som fenomenet kallas ”Hyper Local Soursing”, där det mesta är egenodlat och -producerat. På natursköna Lidingö, bara 20 minuter från Stockholm, ligger Rönneberga. Det är här vi startar och avslutar Stockholm Golf Invitational 2016. Efter tävlingen transporteras vi tillbaka till Rönneberga. Där intas bad– och rekreationsanläggningen innan den stundande galamiddagen med prisutdelning. Har man behov av övernattning kan logi på Rönneberga ordnas för självkostnadspris 450 kr/person.

Kontaktinformation

Jajja Media Group
Håkan Åkerlund
Tel. 0707-665527
hakan.akerlund@jajja.com
Intresseanmälan