Vårt samarbete

Att samarbeta med Jajja innebär att ni får tillgång till några av branschens främsta digitala specialister & strateger. Tillsammans med oss stärker ni ert erbjudande ut mot kund och förbättrar era kunders affärer och resultat.

Några av de saker vi gör tillsammans med våra partners idag är seminarium, webbinarium, utbildningar och olika kundprojekt. Vad vill ni hitta på?

Vill du prata med vår partneransvarig? Ring oss på 08-546 66 275 eller mejla partner@jajja.com så berättar vi mer om vårt Partnerprogram.

Vad vill ni hitta på?

Några av de saker vi gör tillsammans med våra partners idag är seminarium, webbinarium, utbildningar och olika kundprojekt.

Vi har nyligen påbörjat ett samarbete med Jajja och har redan hunnit arrangera ett mycket lyckat seminarium om digital marknadsföring som lockade 200 besökare inom vår målgrupp. Jajjas driv och härliga attityd gör det enkelt att samarbeta och vi ser fram emot fler gemensamma aktiviteter.
- Elin Moritz, Marketing Manager DIBS

Google Premium Partner

Som Google Premium Partner har Jajja en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google.