Personifierad film ökar engagemang och konvertering

Den oändliga mängden information och innehåll som cirkulerar gör det svårt att sticka ut. Det är därför viktigare än någonsin att skapa innehåll som skiljer sig från mängden. Det gör vi genom att dynamiskt personifiera film och video som handlar om din potentiella kund. På det sättet blir ditt budskap relevant och leverera i snitt effektförbättring på smått otroliga 5 000%.

Genom att dynamiskt personifiera ditt innehåll som video kan du rikta dig mot olika delar av din målgrupp och förse dina nuvarande och potentiella kunder med skräddarsydd information. Det ger ett ökat engagemang och konverterar bättre än allt annat du gjort.

Vi kan t ex leverera B2B-kampanjer mot din målgrupp oavsett var i världen de befinner sig. Ett annat stort område framöver är kundrapportering med personifierad video där vi tillsammans kan skapa den starkaste kundrapporteringen och merförsäljningsverktyget som någonsin skådats.

Vad kan personifieras i videoformatet?

Bara fantasin sätter gränserna! Exempelvis kan allt du har i ett kundregister läggas in i en film som blir unik för en enskild person eller ett företag. Skapa en dynamisk personaliserad film om ditt företags närvaro på Google här, så kan du se ett exempel på hur vi själva har gjort.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med personifierad film och hur denna effektivt kan användas i din marknadsföringsstrategi?

Kontakta mig direkt på mattias.kellquist@jajja.com eller 070-7166933 så berättar jag mer.

Intresserad av hur du kan nyttja film i din marknadsföring?

Kontakta oss, så berättar vi gärna hur vi kan hjälpa er med filmer och maximera er räckvidd.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.