Boka oss

Bjud in dina kunder, samarbetspartners eller föreningsmedlemmar till branschens mest uppskattade seminarium om möjligheterna med digital marknadsföring.

Sedan 2006 har Jajja, nu Jajja Media Group, arrangerat och deltagit i hundratals seminarier, konferenser och mässor. Över 10 000 företagare har sett potentialen på den digitala arenan och i digital marknadsföring.

Utöver våra egna seminarieserier håller vi utbildningar och event tillsammans med våra partners, från lokala marknadsföreningar till den globala jätten Google. Bjud dina kunder, samarbetspartners eller medlemmar på insikt, kunskap och inspiration.

Hör av dig till Caroline Halvarson så berättar hon mer om hur ett samarbete mellan dig och Jajjas seminarier skulle kunna se ut och vad det kan göra för dig. Har ni till exempel önskemål på föreläsningens innehåll så tar vi med det i presentationen.

Caroline Halvarson
Partner Event Manager
caroline.halvarson@jajja.com
+46 70 16 66 256

Vad säger Google om Jajja Media Group

”I Sverige finns fyra kvalificerade Google Premium Partner. Vår Premium Partner Jajja Media Group möter Googles högsta krav på kompetens, kundsupport och har en unik kunskapsnivå och ett mångsidigt expertkunnande”