Framtidens marknadsföring – Jajja och Google bjuder in till kostnadsfritt seminarium

Jajja Media Group och Google Sverige bjuder in till en unik serie seminarier där du får ta del av de senaste trenderna, inspiration och konkreta tips på hur du lyckas med din digitala marknadskommunikation.

Alicia Manjón Garibo från Google Sverige presenterar högaktuella digitala trender och en spännande inblick i framtiden som marknadsförare. Oskar Alm från Jajja Media Group ger handfasta tips och råd om hur ditt företag kan dra störst nytta av Google som marknadsföringsplattform.

Att arbeta som marknadschef och medieköpare idag innebär att du är i ständig förändring. Kundernas mediekonsumtion förändras i hög takt och nya kanaler kommer och går. Du måste kunna tänka strategiskt och långsiktigt kring din kommunikation samtidigt som det måste finnas ett stort mått av flexibilitet att snabbt nå ut med nya och kreativa marknadsföringsinsatser.

Tidigare seminarium har varit helt fullsatta, anmäl ditt intresse för nästkommande seminarium nedan, så skickar vi information så snart datum och tid är på plats.

Plats: Göteborg Datum: 2016-01-20 Tid: -
Anmälan stängd