Vi vill ge dig en SEO-analys utan kostnad

Värde 4 995

Alla webbplatser som rankar högt på Google har tre saker gemensamt – de är tekniskt optimerade, de ger sina besökare en bra upplevelse och de attraherar länkar från andra webbplatser. Av alla faktorer som Google värderar så är länkar en av de som allra mest påverkar din synlighet hos Google. Länkar är extra viktigt när du och dina konkurrenter slåss om samma utrymme och jobbar ungefär lika med SEO.

BESTÄLL ANALYS NU

Så här jobbar vi med länkar för att ge våra kunders SEO-arbete extra kraft

Analys

Vi gör en analys med hjälp av fakta från dig. Analysen kostar vanligtvis 4 995 kr men eftersom vi i år vill uppmärksamma att vi fyller 20 år så bjuder vi på analysen och presentationen.

Beställ analys nu

Presentation

Vi bokar ett möte och presenterar analysen för dig. Du binder inte upp dig till ett fortsatt arbete. Vill du ha hjälp med att komma ifatt – och passera – dina konkurrenter online så tittar vi mer på hur ett löpande samarbete skulle kunna se ut.

Beställ analys nu

Samarbete

Vi tar hand om hela processen genom att identifiera partnersajter, tar kontakt med personen som har sajten eller bloggen och ser till att din webbplats får de länkar den behöver för att skapa ett försprång mot dina konkurrenter. Länkarna kommer alltid från riktiga personer och bloggar. Allt redovisas transparent och löpande i rapporter från oss. Du har även direktkontakt med våra länkspecialister.

Beställ analys nu

Detta ingår i vår SEO-analys

I analysen får du en tydlig bild av hur din webbplats står sig gentemot dina konkurrenter på Google

Din synlighet och potential på Google
Genomgång av dina konkurrenter
Analys av länkar & domänkraft

Jajja har funnits i över 20 år!

Att vi varit med så länge är vi både stolta och tacksamma över. Vi har jobbat med SEO länge och har genom åren sett att styrkan som länkkraften ger är precis det som behövs för att lyfta en webbplats så att den syns på Google. Vi börjar alltid samarbetet med en analys för att få en nulägesbild över hur era länkar står sig mot era konkurrenter. Beställ en analys idag så bokar vi ett möte och berättar mer.

BESTÄLL ANALYS NU