SEO - din väg till toppen

SEO (Search Engine Optimization) är livsviktigt för att du ska nå ut med information om ditt företag på nätet. Men hur funkar det och varför är det så viktigt?

Börja med att gå till dig själv. Hur gör du när du söker efter information eller varor och tjänster på nätet? Förmodligen googlar du ett nyckelord för din sökning och kollar toppresultaten i söklistan. Faktum är att det görs 45 miljoner sökningar på Google varje dag, bara i Sverige. Det är därför SEO är så viktigt.

SEO är grunden till att synas i söket

SEO är arbetet du gör på din hemsida för att Google och alla andra sökmotorer ska kunna hitta den och visa upp den i sökresultatet. Det kan till exempel handla om textinnehållet, copyn, på din hemsida. Har du tillräckligt mycket text för att sökmotorerna ska hitta dig? Är texten relevant? Använder du dig av rätt nyckelord? Hur ser metabeskrivningen ut?

Klättra på Google

SEO innehåller många delar och det är inte lätt för en oinvigd att ha koll på allting. SEO lever i ständig förändring och man kan inte sitta nöjd bara för att man har lyckats en gång. Det blir dessutom viktigare och viktigare att ha en mobilanpassad hemsida. Google ändrar ständigt sina krav och premierar numera hemsidor som är mobilvänliga. Mobilanpassning är en rankingfaktor som väger tyngre och tyngre.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att synas där dina kunder finns?
Hör av dig till oss på 08-546 66 200 eller mejla info@jajja.com

Sökmotoroptimering

Certifierade specialister som leder arbetet från analys och strategi till optimering och rapportering.

Läs mer

SEO-Strategi

Med Jajjas SEO-strategi syns du när dina kunder söker. Det kommer att ge dig fler affärer och lönsammare marknadsföring.

Läs mer

Jajja Search Report

Vilka sökord syns din hemsida på? Få analys av synbarhet, potential och konkurrenter.