Jajja Search Report en sökanalys som ger dig koll på din synbarhet och potential på Google

Jajja Search Report är en kostnadsfri sökanalys och sökrapport från Jajja Media Group, som ger dig möjlighet att följa utvecklingen av dina viktigaste sökfraser.

Sökrapporten ger dig också en nulägesbild som tydliggör vilka sökfraser du har möjlighet att ranka högre på, där du också har möjlighet för att bevaka specifika sökfraser för att följa sökfrasens placering på Google.

Sökanalys som ger dig koll på dina konkurrenter

Med Jajja Search Report får du även koll på vilka konkurrenter som rankar på samma topp 10 sökfraser som din webbplats, antalet topp 10 sökfraser de har, samt antalet länkar, indexerade sidor och om konkurrenten jobbar med Google Ads.

Du kan göra egna anpassningar av sökrapporten, lägga till och ta bort konkurrenter, sökfraser och mottagare av sökrapporten.

Jajja Search Report är helt kostnadsfri. Vill du få sökrapporten förklarad kan du prata med en av våra SEO-experter som också kostnadsfritt berättar hur du kan ranka högre på Google.

Om du inte redan har Jajja Search Report, kan du bara skriva in din domän överst här på sidan, så kommer du få den direkt.

Med Jajja syns du när dina kunder söker

Med Jajja är din sökmotoroptimering i trygga händer. I varje nytt uppdrag tillsätts specialister som leder arbetet i från analys och strategi till optimering och rapportering.

Se här allt som ingår i vårt uppdrag