Skaffa en tydlig SEO-strategi

Att ha en SEO-strategi är en nödvändighet innan man går live med sin nya hemsida eller kampanj. En tydlig och väl framarbetad strategi är nyckeln till framgång och det gäller att följa den hela vägen.

Det görs 45 miljoner sökningar på Google i Sverige varje dag och nio av tio personer söker på Google innan de genomför ett köp. Det gör Google till den största köp- och säljkanalen vi har i det här landet. Med Jajjas SEO-strategi syns du när dina kunder söker. Det kommer att ge dig fler affärer och lönsammare marknadsföring.

Börja din resa mot toppen av Google

Med Jajjas SEO-strategi är din sökmarknadsföring i trygga händer. I varje nytt uppdrag tillsätts specialister som leder arbetet från analys och strategi till optimering och rapportering. Vi har certifierade kundteam i alla uppdrag som ser till att du får de absolut bästa förutsättningarna att klättra i söklistorna och bli dina potentiella kunders första val.

Genom att analysera din målgrupps sökbeteende och göra en nulägesanalys av din närvaro på nätet, kan vi skapa en SEO-strategi som hjälper dig att lyckas. Hur ser konkurrentsituationen ut? Vilken målsättning har du med din hemsida? Det är bara några av de frågor vi reder ut, för att sedan ge dig de verktyg och metoder som just du behöver. Självklart mäter och rapporterar vi kontinuerligt, så att du kan se resultatet av din SEO-strategi.

Är du redo för fler affärer? Låt oss berätta mer hur du kan maximera din lönsamhet.
Hör av dig till oss på 08-546 66 200 eller mejla info@jajja.com