Sökmotoroptimering tar dig högre

Sökmotoroptimering kan bli en av dina främsta investeringar. Det handlar om att arbeta med sökmotorers organiska resultat, alltså alla resultat som inte är kopplade till någon annons. Sökmotorernas krav på kvalitet ökar ständigt och i takt med dem ökar också kraven på sökmotoroptimeraren.

Ofta delar man in sökmotoroptimering i tre element – analys, on page och länkstrategi. När det gäller analysdelen handlar det om att ta fram de mest lönsamma söktermerna utifrån påverkansfaktorer som exempelvis konkurrens och relevans.
On page handlar om alla delar som förändras på den egna webbplatsen, till exempel rubriker och texternas kvalitet.
Länkstrategi innefattar det arbete som görs för att få länkar till sin webbplats.

Vi optimerar din hemsida

Jajja har kompetens för alla element inom sökmotoroptimering. Vi kan hjälpa dig att ta fram dina mest lönsamma söktermer och bygga din hemsida på rätt sätt. Vi hjälper dig också att skapa ett starkt organiskt innehåll och sökmotoroptimerade texter för din webbplats. Vi kan även hjälpa dig med att göra din din hemsida responsiv, så att den funkar lika bra i såväl dator som platta och mobil. Google premierar responsiva hemsidor och mobilanpassning är en rankingfaktor som väger allt tyngre.

Med organiskt innehåll avses det innehåll som du själv skapar, exempelvis på din hemsida, i din blogg eller i dina konton i sociala medier. I grund och botten handlar det om att skapa innehåll som är så pass starkt och engagerande för din målgrupp, att det i slutändan leder till att du gör fler affärer. Men det handlar också om att metodiskt och långsiktigt arbeta med ditt innehåll så att du hamnar högt upp i söklistorna.

Fråga oss om sökmotoroptimering

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att synas där dina kunder finns?
Hör av dig till oss på 08-546 66 200 eller mejla info@jajja.com så hjälper vi dig att klättra på Google.

Mer information om vad som ingår när du väljer Jajja för din sökmotoroptimering kan du läsa mer om under SEO & Strategy.