Ta del av våra tjänster

Jajja Media Group erbjuder en mängd olika tjänster som syftar till att göra ditt företag synligt på nätet. Det handlar om allt ifrån analys och förstudier, till strategier, hemsidor och digital marknadsföring.

Analyser

Våra analyser ger dig värdefulla rekommendationer och förutsättningar för att lyckas från start. Din väg mot en smartare & effektivare annonsering.

Läs mer
SEO

SEO & Strategy

Allt du behöver för att lyckas på nätet. Analys, strategi, sökmotoroptimering, rapportering och rådgivning.

Läs mer

Google AdWords

Nå kunder över hela webben. Digital annonsering där det ger bäst resultat. Vi hjälper dig med analyser, annonsering, rapportering och rådgivning.

Läs mer

Marketing suite

Den kompletta lösningen där vi tar ett helhetsgrepp kring din digitala marknadsföring och jobbar med en tydlig projektplan och förankrade kundmål.

Läs mer
Webb

Webb

Sköter du din webb som du borde? Den digitala marknaden utvecklas snabbt. Hos oss finns specialister för alla delar av din webbplats.

Läs mer

Marketing Automation

Sales och marketing lösningar som underlättar leadshantering kostnadseffektivt för B2B- och B2C-företag.

Läs mer

Programmatic

Utnyttja kraften i Programmatic, en mer avancerad metod för att annonsera effektiv, lönsamt och med bättre målinriktning.

Läs mer

Content Marketing

Vår erfarenhet av digital kommunikation gör oss till den perfekta partnern för din content marketing. Låt oss ta hand om dina sociala medier.

Läs mer

Som Google Premium Partner har Jajja en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google.