Säkerställ mål och effekt med analys

Som certifierade specialister möts vi dagligen av stora brister i de analyser vi genomför. Säkerställ att ni får ut den effekt ni vill av er digitala närvaro. Vi har ett nära samarbete med Google, så vi är uppdaterade på alla förändringar som sker. Som Google Premium Partner möter vi deras högsta krav på kompetens med en unik kunskapsnivå och ett mångsidigt expertkunnande.

Analys av dina Adwords-kampanjer

Säkra att dina Adwords-kampanjer inte har stora brister. Som certifierade specialister möts vi dagligen av adwords-kampanjer med stora brister. Låt Jajjas certifierade specialister ta fram konkreta förbättringsförslag som maximerar lönsamheten i dina kampanjer.

Läs mer

Analys för dig som vill börja med digital annonsering

Vilka kanaler bör du prioritera i din annonsering, budgetrekommendationer, relevanta sökord för maximering av lönsamhet, vilka av dina konkurrenter syns där du vill synas, kampanj- & annonsförslag och mycket mer. Som certifierade specialister möts vi dagligen av kampanjer med stora brister. Jajja har 43% ökad lönsamhet i snitt vid ...

Läs mer

Som Google Premium Partner har Jajja en unik ställning som utpräglad digitalbyrå, med mångårig erfarenhet och djupgående expertis av Google.