Marketing Suite, en komplett helhetslösning för er digitala marknadsföring

Jajja Media Group har ett heltäckande kunderbjudande inom digital marknadsföring. Från att utveckla professionella webbplatser till att aktivt arbeta med analyser, sökmotoroptimering, digital annonsering med en digital strategi utifrån vilka kanaler som skall beröras med retargeting för maximal effektivitet.

Vår tjänst Marketing Suite är en komplett helhetslösning där vi tar ett helhetsgrepp kring din digitala marknadsföring och jobbar med en tydlig projektplan och förankrade kundmål.

Stora ekonomiska fördelar i att nyttja vår expertis

I konkurrensen på den digitala marknaden gäller det att ha koll på vilka möjligheter som finns och att välja rätt marknadsföring som ger resultat. En helhetslösning med Jajja är betydligt mindre kostsamt än att själva anställa resurser för att sköta den digitala marknadsföringen och genom att nyttja våra resurser får du tillgång till ledande och certifierade experter på digital marknadsföring och konverteringsstrategier.

Ja vill veta mer om en helhetslösning

Kontakta mig för en inledande diskussion hur Jajja kan hjälpa oss med en helhetslösning kring, Webb, SEO och digital annonsering.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Djurönäset om samarbetet med Jajja Media Group

Ett långvarigt och brett samarbete med Jajja Media Group som vår digitala helhetspartner har skapat stort förtroende för kunskap och seriösitet.

+178%


Ökad trafik från Googles organiska träfflista

Vi klättrar tillsammans mot nya höjder, både gällande antal besökare men ännu mer viktigt en ökad konverteringsgrad
- Pia af Rolén, Marknadsansvarig Djurönäset

1

 


Vinnare av Årets Ametist 2016 - Bästa hemsida i mötesbranschen!