Vi vill önska dig en riktig skön sommar!

Nu kommer sommaren och vi hoppas på mycket sol, bad och härliga sommarminnen för dig. Vi skall själva verkligen ta vara på den och njuta av tiden, framgångarna under det gångna året och ladda för en ny spännande höst.

mattias_google

Nyligen hemkommen från Kalifornien och Googleplex efter att deltagit på konferens med Google och övriga premiumpartners från hela världen är min korta sammanfattning att Jajja står sig väl med leverans i den absoluta världstoppen i Google undersökning. Och att Mobilt nu tar över allt. Över 50% av alla sökningar är mobila och det går fort åt samma håll. Har man ingen mobil strategi bör man skaffa en mycket snabbt. Mobilt ökar 28%, stationära minskar 15%, allt annat ned.

För exakt ett år sedan, startade diskussionerna kring en möjlig fusion mellan Jajja Communications och digitalbyrån Eurovator, som medförde en hektisk sommar som sedan slutade med att en fusion genomfördes augusti 2015. Arbetet med att föra samman de två bolaget till ett, Jajja Media Group, har gått över all förväntan. Vi har nu ett heltäckande kunderbjudande som hjälper våra kunder att maximera sin närvaro i digitala kanaler. Det är med stolthet man ser tillbaka på händelser under året eller för att vara exakt 310 dagar.

Digital marknadsföring är inte framtiden – det är nutid! Den digitala utveckling som vi ser idag gör att marknadsförarens roll har förändrats. I konkurrensen på den digitala marknaden gäller det att ha koll på vilka möjligheter som finns och att välja rätt marknadsföring som ger resultat. Vi kan konstatera att händelserna och satsningarna under året gjort oss till den starka samarbetspartnern vi idag är för våra kunder vilket medför att vi ser fram emot en spännande höst.

Mattias Kellquist
CEO
Jajja Media Group

Läs också:

jajja-google-smb
G
oogle Premier SMB Partner

webbprod
Prisbelönt webbproduktion

filmproduktion
Filmproduktion

jajja_seminarium
Seminarier med världsledande företag

svenskfranschise
Samarbetet med Svensk Franchise