Låt oss ta hand om din webb

Sköter du din webb som du borde? Din webbplats är navet i din marknadsföring. Vårt uppdrag är att kontinuerligt hitta åtgärder som genererar mer relevant trafik, färre avhopp och fler avslut, direkt på din webbplats.

Våra Google-certifierade SEO-specialister skapar tillsammans med vår produktionsavdelning smarta och moderna lösningar för din webb, som placerar dig i topp på Googles söklistor. Det driver trafik till din webbplats, optimerar din försäljning och omvandlar kalla besök till heta leads. Oavsett verksamhet, så gör vi din webbplats lönsam.

Din webb är hjärtat i din kommunikation

Med oss får du en stark grafisk identitet som tillsammans med ett tydligt budskap höjer upplevelsen för din målgrupp och genererar fler relevanta besökare. Det leder till fler affärsmöjligheter.

Alla våra webbproduktioner är responsiva, det vill säga anpassade för såväl dator, som mobil och platta. Mobilanpassade webbplatser premieras dessutom av Google och blir hela tiden en allt viktigare rankingfaktor.

Vi tar hand om hela din webb

Vi arbetar alltid i team när vi producerar webbplatser. Hos oss finns specialister för alla delar av din webbplats. Våra webbstrateger tar fram strukturer och idéer till funktioner som gör att webbplatsen stödjer sökbehov och leder till affärer.

Våra utvecklare tar hand om baksidan av din webbplats och våra designers ser till att allt ser snyggt ut på framsidan av din webb. Våra copywriters författar webbcopytexter som uttrycker dina budskap och som ökar dina chanser att hamna högt i Googles organiska träfflista.

Vill du att vi hjälper dig med din webb? Kontakta oss på 08-546 66 200 eller mejla info@jajja.com så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig.

Detta gör vi

Intervju

För en framgångsrik digital lösning måste vi fullt ut förstå er verksamhet, er affärsstrategi och era kommunikationsbehov.

Konkurrentanalys ikon

Sökordsanalys

Våra certiferade Googlespecialister genomför en sökordsanalys, som tillsammans med intervjun ligger som grund för den strategi som våra webbstrateger sätter för er nya webbplats.

Sidstruktur och strategi

Våra certifierade webbstrateger och SEO-specialister sätter en strategi för optimal navigering, sök och konverteringar.

Design och utveckling

Våra formgivare tar fram en responsiv design som gör att er webbplats ser bra ut och anpassas till alla typer av webbläsare utifrån den strategi och sidstruktur som vi tagit fram.

Webbcopy

Våra webbcopyspecialister skriver texter anpassade för sökmotorer, vilket ger bästa sökresultat för era mest trafikdrivande sökord.

Implementation av bilder och text

Vi fyller er webbplats med er information och bilder utifrån Googles riktlinjer som hjälper Google att hitta, indexera och rangordna webbplatsen.

SEO

CMS, drift och förvaltning

Er nya webbplats utvecklas i WordPress som plattform. Vi tar hand om driften på högprestrerande servrar med löpande säkerhets-, versions- och plugginuppdateringar.

Efter lansering

Vi jobbar väldigt nära våra kunder även efter lansering då vi fortsätter med det viktiga arbetet.

Webbutveckling

Vi skapar webbplatser som engagerar och ger dig ett digitalt försprång.

Läs mer
Webb

Responsiv hemsida

Anpassa din webbplats efter dina besökares behov och öka din synlighet på Google.

Webbdesign

Våra formgivare tar fram en webbdesign som anpassas för att attrahera din målgrupp.

Läs mer

Webbstrategi

Våra certifierade webbstrateger och SEO-specialister sätter en strategi för optimal navigering, sök och konverteringar.

Läs mer