Låt oss ta hand om din webb

Sköter du din webb som du borde? Din webbplats är navet i din marknadsföring. Vårt uppdrag är att kontinuerligt hitta åtgärder som genererar mer relevant trafik, färre avhopp och fler avslut, direkt på din webbplats.

Våra Google-certifierade SEO-specialister skapar tillsammans med vår produktionsavdelning smarta och moderna lösningar för din webb, som placerar dig i topp på Googles söklistor. Det driver trafik till din webbplats, optimerar din försäljning och omvandlar kalla besök till heta leads. Oavsett verksamhet, så gör vi din webbplats lönsam.

Din webb är hjärtat i din kommunikation

Med Jajja Media Group får du en stark grafisk identitet som tillsammans med ett tydligt budskap höjer upplevelsen för din målgrupp och genererar fler relevanta besökare. Det leder till fler affärsmöjligheter.

Alla våra webbproduktioner är responsiva, det vill säga anpassade för såväl dator, som mobil och platta. Mobilanpassade webbplatser premieras dessutom av Google och blir hela tiden en allt viktigare rankingfaktor.

Vi tar hand om hela din webb

Vi arbetar alltid i team när vi producerar webbplatser. Hos oss finns specialister för alla delar av din webbplats. Våra webbstrateger tar fram strukturer och idéer till funktioner som gör att webbplatsen stödjer sökbehov och leder till affärer.

Våra utvecklare tar hand om baksidan av din webbplats och våra designers ser till att allt ser snyggt ut på framsidan av din webb. Våra copywriters författar webbcopytexter som uttrycker dina budskap och som ökar dina chanser att hamna högt i Googles organiska träfflista.

Vill du att vi hjälper dig med din webb? Kontakta oss på 08-546 66 200 eller mejla info@jajja.com så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig.

Webbutveckling

Vi skapar webbplatser som engagerar och ger dig ett digitalt försprång.

Läs mer
Webb

Responsiv hemsida

Anpassa din webbplats efter dina besökares behov och öka din synlighet på Google.

Läs mer

Webbdesign

Våra formgivare tar fram en webbdesign som anpassas för att attrahera din målgrupp.

Läs mer

Webbstrategi

Våra certifierade webbstrateger och SEO-specialister sätter en strategi för optimal navigering, sök och konverteringar.

Läs mer

Ny responsiv webbplats till ett fast månadspris

Jajja erbjuder en komplett helhetslösning till fast månadspris så du slipper dyra investeringskostnader. Vi tar fram en responsiv webbplats där ni får en helhetslösning som inkluderar strategi, projektledning, design, programmering, testning, lansering, drift och löpande underhåll med en redesign vart tredje år.

Ladda ner produktblad   Se allt som ingår i tjänsten