Webbdesign som återspeglar din verksamhet

Webbdesign innebär att vi skapar ett grafiskt uttryck som återspeglar våra uppdragsgivares verksamhet och framhäver deras varumärke. Varje design anpassas för att attrahera den målgrupp som webbplatsen ska kommunicera med.

En webbplats har flera egenskaper som kräver webbdesign. Att skapa webbplatsens funktioner och detaljer kallas interaktionsdesign. Hur webbplatsens innehåll är uppdelat och länkat inom sig kallas informationsdesign. De här delarna är viktiga för att redan i designen kunna ge bra förutsättningar för sökmotoroptimering. Det viktiga är att veta att allt hänger samman och påverkar varandra till en helhet som måste fungera tillsammans. Från ritbordet till den färdiga webbplatsen.

Webbdesign med fokus på användaren

Webbdesign avser också hur en webbplats byggs på bästa sätt så att den blir användarvänlig. Användarupplevelsen måste komma i första rummet. I kombination med webbplatsens syfte, skapar vi en design som motsvarar alla dina krav och förväntningar.

Våra certifierade webbstrateger och SEO-specialister sätter en strategi för optimal navigering, sök och konverteringar. Vi kartlägger mål, syfte, struktur, funktion, viktiga sökord, målgrupper och konverteringsmöjligheter.

Vi finns med hela vägen

Våra formgivare tar fram en responsiv design som gör att er webbplats ser bra ut och anpassas till alla typer av webbläsare från mobiltelefoner till surfplattor och datorer utifrån den strategi och sidstruktur som våra webbstrateger och SEO-specialister tagit fram.

Vill du att vi hjälper dig med din webb? Kontakta oss på 08-546 66 200 eller mejla info@jajja.com så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig.